Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Проект на Програма ACES

Проект „Всеки глас трябва да бъде чут” на Програма ACES

С работен семинар, състоял се в Сараево, Босна и Херцеговина в периода 5-9.10.2015 г. беше дадено началото на одобрените международни проекти по Програма ACES. Едно от стоте училища от Централна и Източна Европа, които участват в образователните сътрудничества, е нашето училище. То е представено с екип, работещ по Проект „Всеки глас трябва да бъде чут” с ръководител г-жа Калина Николова. Тя и ученичката Мерилийн Иванова от IXаклас участваха в дейностите на семинара на тема „Солидарност”. Партньори на екипа са училища от Румъния и Молдова, с които нашите ученици ще осъществят различни дейности на национално и международно ниво.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни