Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ПМГ връчи дипломите на своите зрелостници

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2014/2015 уч.г.

Връчване на дипломите

Днес, 19.06.2015, е незабравим ден за учениците и учителите от ПМГ „Акад. Иван Ценов”.  С днешното тържество гимназията утвърди името си на иновативно училище, което винаги изненадва със свежите си идеи. Днешният акцент бе продължилият повече от час и половина  документален филм , изцяло посветен на випуск 2015, на трепетите и вълненията на младите хора, които днес завършват своето средно образование. Главната роля във филма има АБИТУРИЕНТЪТ, ЗРЕЛОСТНИКЪТ, ПОРАСНАЛИЯТ ЧОВЕК. Видеото показва не само какви са учениците от ПМГ и откъде идват техните успехи. То е и сериозен контрапункт на популярната напоследък представа за днешния абитуриент, за младия българин. Контрапункт, който е повод за гордост и който дава надежда за бъдещето на България, страната в която тези млади хора са израснали и получили образование и в която все още има училища като Врачанската природо-математическа гимназия.

В Двореца на културата бяха връчени дипломите за средно образование на 196-има зрелостници. Средният успех на випуск 2015 е Отличен 5.63. Повечето от половината от учениците завършват с отличен успех, затова и критериите за удостояване със златен и сребърен медал в гимназията са изключителни високи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гордост за училището са: Елена Владинова и Мирела Иванова, които завършват с успех Отличен 6.00 и са наградени със златен медал.

Шестнадесет зрелостници са удостоени със сребърен медал за успех между Отличен 5.95 и 5.99:


1. Йоана Цветанова Георгиева
2. Христо Димитров Иванов
3. Анна Даниелова Попова
4. Биляна Николаева Белянова
5. Велислава Георгиева Георгиева
6. Виктория Асенова Величкова
7. Елена Георгиева Узунова
8. Никол Николаева Горанова
9.  Петър Емилов Петров
10. Симона Теодосиева Ценова
11. Полина Калинова Филипова
12. Габриела Цветанова Владинова
13. Изабел Пламенова Панталеева
14. Петромир Андриянов Андреев
15. Кристин Венелинова Стефанова
16. Анастасия Драгомирова Димитрова

Четиринадесет са грамотите за учениците с отличен успех между 5.90 и 5.94., а за изключителни постижения в учебния процес през целия курс на обучение и издигане престижа на гимназията бяха раздадени и пет плакета, както и парични награди от училищното настоятелство:

1. Елена Калинова Владинова
2. Мирела Мирославова Иванова
3. Анастасия Драгомирова Димитрова
4. Людмил Ангелов Кирилов
5. Мартин Тодоров Димов

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg