Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Британска награда

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2014/2015 уч.г.

Наградата

Британска награда спечели Ина Тодорова от VIII а клас. Класът си сътрудничи с британската авторка Тина Браун, която съвместно с г-жа Калина Николова – учител по английски език на класа, подготви за тях коледна задача за духове. Тя се състоеше в илюстриране разкази на авторката. Идеята на преподавателката е стимулиране на четенето на английски език и е част от нейния проект „Интеркултура – празници на Великобритания и САЩ”. Чрез викторини, забавни задачи, състезание „Стани богат” учениците научават повече за празниците и създават свои крайни продукти. До настоящия момент класът представял Деня на Колумб, Деня на покровителите на Уелс и Шотландия, Нощта на Гай Фокс, Деня на благодарността, Деня на палачинката, Деня на паметта и др. В момента учениците подготвят парти по случай Деня на Св. Патрик, покровител на Ирландия.

Галерия

Видео

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg