Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Британска награда

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2014/2015 уч.г.

Наградата

Британска награда спечели Ина Тодорова от VIII а клас. Класът си сътрудничи с британската авторка Тина Браун, която съвместно с г-жа Калина Николова – учител по английски език на класа, подготви за тях коледна задача за духове. Тя се състоеше в илюстриране разкази на авторката. Идеята на преподавателката е стимулиране на четенето на английски език и е част от нейния проект „Интеркултура – празници на Великобритания и САЩ”. Чрез викторини, забавни задачи, състезание „Стани богат” учениците научават повече за празниците и създават свои крайни продукти. До настоящия момент класът представял Деня на Колумб, Деня на покровителите на Уелс и Шотландия, Нощта на Гай Фокс, Деня на благодарността, Деня на палачинката, Деня на паметта и др. В момента учениците подготвят парти по случай Деня на Св. Патрик, покровител на Ирландия.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg