Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Състезание Spelling Bee

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

За първа година отбор от ППМГ „Акад. Иван Ценов” участва в състезанието Spelling Bee

Училището ни бе сред  297-те училища от страната, в които ученици от IV до VII  клас се състезаваха в буквуване на думи на английски език. Целта на състезанието е да повиши интереса на учениците към изучаването на английски език и да подобри знанията им чрез забавни и интерактивни дейности. В България инициативата се провежда за първи път през 2011 г. по идея на доброволци от Корпуса на мира, а в родината си САЩ то има повече от 100-годишна история.

Победител в училищният кръг, провел се на 1 март, е Анна Мария Иванчовска от Vа клас, а неин подгласник е Борислав Петров от VIIа клас. Двамата ще представят училището ни на регионалното състезание в Монтана на 23 март 2019.

„Изключително съм щастлива от интереса и ентусиазма на 23-та участници в състезанието. Подготовката ни започна още през месец ноември по предварително зададен списък от 500 думи. Работихме индивидуално и екипно под тазгодишния наслов на състезанието BEE Better Together. Предстои и национален кръг и летен лагер за най-добрите.” – сподели организаторът на училищното състезание г-жа Калина Николова.

Всички участници получиха грамоти и подаръчета за спомен от организаторите: Фондация “Корпус за образование и развитие - КОРПлюС” в партньорство с Фондация „Америка за България”, Посолството на САЩ, Британски Съвет, Изпитен и езиков център АВО и Министерството на образованието и науката.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни