Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца развяха българския трикольор

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

За трета поред година, в навечерието на Националния празник 3-ти март, Община Враца организира раздаване на знамена. Изпълняващият длъжността председател на Общински съвет - Враца д-р Владимир Христов подари българския трикольор на 57 седмокласници от профилираната природо-математическа гимназия. Раздаването на знамената бе съпроводено от патриотичен час, проведен от екипа на Младежки център – Враца. По атрактивен начин учениците се запознаха с историята на българския национален флаг и неговата символика.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg