Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Пъзел на толерантността

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

Десетокласници от ППМГ – Враца изработиха „Пъзел на толерантността“

Учениците от 10 в клас на профилираната природо-математическа гимназия бяха гости на третокласници от НУ „Св. Софроний Врачански“. Поводът бе Международния ден на толерантността, който се отбелязва на 16 ноември. Възпитаничката на ППМГ – Враца Надежда Красимирова представи своя проект от Националната олимпиада по ИТ 2017 – „Бъди толерантен“, а всички заедно изработиха „Пъзел на толерантността“ и си обещаха да бъдат по-добри, искрени, да уважават себе си и всички, с които общуват.

„Това бе един различен час на класа за малки и големи. За да има толерантност  трябва да има знания, откритост, свободата на мисълта, съвестта и убежденията.Благодаря ви, 10 в! Справихте се страхотно! Останете все така позитивни, усмихнати и толерантни!“, това каза класният ръководител на десетокласниците г-жа Илонка Вутова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg