Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Световен ден за борба със СПИН

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.
Още в ранното утро на 1 декември, когато отбелязваме световния ден за борба с ХИВ/СПИН, учениците от ППМГ "Акад. Иван Ценов" показаха своята съпричастност към каузата. Те оформиха информационен кът във фоайето на училището, където подредиха тематични плакати и брошури, поставиха и голямата червена лента – символ на солидарността с ХИВ-позитивните и болните от СПИН.
Група доброволци посрещаха съучениците и учителите си като им закачваха червени лентички и раздаваха информационни материали за превенция на болестта.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg