Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Зрелостници от ППМГ – Враца се включиха в конкурса за най-патриотичен клас

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

За конкурса

Учениците от XII б клас на профилираната природо-математическа гимназия взеха участие в конкурса "Най-патриотичен клас". Събитието се провежда под патронажа на  кмета на Община Враца Калин Каменов и се посвещава на141 - та годишнина от подвига на Ботевата чета и 169-та  годишнина от рождението на поета и революционер.

Целта на патриотичния конкурс е да насочи вниманието на младите хора към националната история, за да ги направи отговорни и съпричастни към традициите на своя край.

Мотото, което участниците от ППМГ избраха е "Родолюбци не само на 3-ти март!". Първата инициатива на дванадесетокласниците бе участието им в тържественото шествие по случайнационалния празник на Р България– 3-ти март. Всички носеха тениски с ликовете на възрожденски будители. Зрелостниците сами изработиха и флaeри, с които да популяризират кампанията си, а след това ги раздадоха на минувачите по време на шествието.

С цел да възпитат патриотичен дух в по-малките си съграждани младите родолюбци посетиха НУ"Софроний Врачански".Те показаха на второкласниците презентация за пролетните празници на града и им подариха  книжки с приказки от български автори.

На патриотите от ППМГ – Враца предстои участие в играта  „Загадката на миналото”, която ще се проведе на 25 март от 13:00 часа в двора на училището. Организатори са Враца Софтуер Общество и ППМГ„Акад. Иван Ценов“– Враца.

Връчване дипломите на випуск 2017

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

170 зрелостници от випуск 2017 на ППМГ получиха дипломите си за средно образование. Зрелостниците на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ завършват с висок успех,

Прочети още: Връчване дипломите на випуск 2017

Седмокласниците от ППМГ – Враца получиха свидетелствата си

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

Седмокласниците от ППМГ Враца получиха свидетелство за основно образование

53-ма седмокласници от профилираната природо-математическа гимназия получиха днес свидетелствата си за завършено средно образование.

Прочети още: Седмокласниците от ППМГ – Враца получиха свидетелствата си

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg