Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Академик Иван Ценов“ връчи свидетелства за основно образование

Свидетелства за завършено основно образование получиха днес 52 ученици, завършили VII клас на врачанската природо-математическа гимназия „Академик Иван Ценов“. Съпричастни с празника на седмокласниците бяха представители на УН „Ентусиасти“, Обществения съвет при училището и родители. 
В своето обръщение директорът на гимназията г-жа Татяна Василева изказа своята благодарност към учениците за високият им успех през учебната година – 5.74 и постигнатите изключително високи резултати на НВО след VII клас. Предизвикателството, пред което бяха изправени учениците и техните преподаватели, за дистанционно онлайн обучение, доказа още веднъж, че с общи усилия, трайни знания, амбиция и неуморен труд могат да се достигнат големи успехи. На НВО по български език и литература, седмокласниците на ППМГ са получили среден брой точки 74,9 при 51,0 точки за страната. Още по-забележителен е успехът на НВО по математика. Получените средни резултати от учениците на врачанската математическа гимназия са 71,7 точки, при средно за страната 36,33 точки, тоест почти два пъти по-висок резултат.
10 ученици от VII клас на ППМГ завършиха своето основно образование с Плакет за отличен успех и активна състезателна дейност. Други 9 ученици са носители на медал, а 23-ма получиха грамоти за отличен успех.
          Г-жа Василева благодари на учениците за постигнатите изключително високи резултати, пожела им успех в по-нататъшното им обучение и едно прекрасно, изпълнено с положителни емоции и незабравимо лято.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни