Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„Осиновете врачанско семейство“ 2019

За 17-та поредна година, на 21 ноември – Денят на християнското семейство, беше дадено началото на благотворителната кампания „Осиновете врачанско семейство“, инициирана от граждански организации във Враца в подкрепа на социално слаби семейства и техните деца.
Благотворителната кампания, в която ще бъдат включени повече от 100 деца от училища и детски градини в града, продължава до средата на декември и има за цел да подпомогне врачански семейства в затруднено положение с подаръци за коледните и новогодишни празници.
За поредна година в кампанията ще се включат и учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Те ще зарадват с подаръци и лакомства 16 деца на възраст от 2 до 7 години. Ръководството и учителите са горди и щастливи, че учениците на ППМГ Враца са не само умни и побеждават в състезанията, а са с активна гражданска позиция и имат добри сърца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg