Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ден на здравословното хранене в ППМГ-Враца

Ден на здравословното хранене организира Ученическият съвет на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца в седмицата за борба с диабета. Учениците сами бяха подготвили здравословни храни, които предложиха на изложба-базар. Всеки имаше възможност да опита солените и сладки изкушения и да научи повече как може да си ги приготви сам. Учениците бяха подготвили и информация за рисковете, които диабетът крие за човешкото здраве. Събраните от организирания базар следства ще бъдат използвани за закупуване на апарати за измерване на кръвна захар и кръвно налягане, необходими за оборудването на спешна чанта, уточни педагогическият съветник Лорита Иларионова. Благотворителната кампания за набирането на средства ще продължи и през декември, когато ще бъде организиран Ден на чая в ППМГ.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg