Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

"Национален медал по технологии и иновации"

На 13 октомври 1990 г. американският президент Джордж Буш награждава Джон Атанасов с националния медал за технологии и иновации с думите: "Професор Джон Атанасов, който винаги е подчертавал българския си произход и се гордее с него, е пример за всички...". Това е едно от най-големите отличния в живота на бащата на компютрите!
Повече за проф. Дж. Атанасов, за неговия живот и дело, за учредената награда на негово име, която се връчва на млади български изследователи в областта на информатиката и информационните технологии, научиха учениците от 12 В клас на ППМГ "Акад. Иван Ценов" гр. Враца в своята инициатива "Национален медал по технологии и иновации", посветена на Седмицата на програмирането, която се проведе на 14 октомври 2019 г.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg