Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Световен ден на ходенето

ППМГ се включи в световния ден на ходенето - 12 октомври

Ученици от групата за занимания по интереси „Туризъм“ към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца взеха участие в традиционния поход-събор до м. Речка по повод Световния ден на ходенето, организиран от Община Враца. Нашите ученици преминаха успешно дистанцията от 12 км, участваха в спортните игри и разбира се, завоюваха медали и награди! В дисциплината 800м крос за юноши и девойки нашите представители грабнаха – сребро за Петър Костадинов от 11А клас и бронз за Никол Николаева от 10Б клас. В отборните надпревари, отборът ни грабна купата за второ място в щафетната игра за 9-12 клас.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg