Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„Магии и технологии“

“CodeWeek.EU 2.0” – седмица на програмирането в ППМГ Враца

За втора поредна година ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Враца се включва с поредица събития, свързани с популяризиране на програмирането и дигиталните умения. Инициативите ще се реализират в рамките на т. нар. Европейска седмица на програмирането и имат за цел да подпомогнат нашите ученици в адаптацията им към новия дигитален свят.
В различните събития ще участват както учители по информатика и ИТ, така и учители по други предмети, ученици и представители на външни организации.
На 11 октомври в гимназията се проведе първото от поредицата събития, посветени на Европейската седмица на програмирането – „Магии и технологии“. Наш гост беше Емилиян Кадийски - успял ИТ специалист, бивш ученик на ППМГ Враца, който представи пред младите информатици от 8 Д клас възможностите за развитие в сферата на ИТ и технологиите изобщо.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни