Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Европейска нощ на учените `2019

За осма поредна година ППМГ „Акад. Иван Ценов“ организира „Европейска нощ на учените“ в нашия град. Верен партньор и тази година бе Дом на науката и техниката Враца, чиято зала се оказа тясна за участниците в тазгодишното събитие.
„Нощта“ стартира с интересна интродукция – видео, посветено на един от символите на Враца – Куртпашовата кула, чиито автори са Цветослав Николов и Симона Вутова от 10 А клас и Никола Узунов и Владислав Мирчев от 10 В клас. Водещите, Ивайла Ангелова от 12 Б клас и Цветин Климентов от 12 В клас, отправиха приветствие към всички в залата и дадоха официално „старт“ на събитието. На сцената беше поканен Емил Пеняшки, който изказа своето възхищение от инициативността на присъстващите младежи и предложи своите заключения за културата в съвременния свят. Вероника Титрийска и Теодора Цветкова, ученички от 12 Б клас, представиха дигитален преглед на филмовото наследство, завещано от големия кино класик Людмил Кирков. За поредна година събитието имаше своя невероятен плакат, съобразен с темата на годината – Европейска година на културното наследство, изработен от Александра Вутова от 12 В клас.
С пожелание за нова среща на 25 септември 2020 година, когато ще се проведе „Европейска нощ на учените 2020“ вечерта приключи повече от емоционално.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни