Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Виртуално посещение на ЦЕРН

На 27 септември от 16:00 часа ученици от ППМГ "Акад.Иван Ценов " имаха възможността да се докоснат до гласа на фундаменталната физика. В три от интерактивните ни класни стаи те посетиха виртуално ЦЕРН и експеримент CMS, един от най-големите експерименти, работещи на Големия Адронен Колайдер (LHC). В този експеримент България има съществена роля. Водещи в тази интересна разходка бяха доц. Борислав Павлов, гл. ас. д-р Пейчо Петков, част от българския екип в ЦЕРН. Интересно, достъпно и завладяващо събитие, което беше много полезно и мотивиращо за учениците.
Това е втората виртуална разходка на ученици от гимназията. През 2017 и 2018 година гимназията ни участва в международния конкурс на ЦЕРН - BEAMLINE FOR SCHOOLS.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни