Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ отбеляза 111 години от Независимостта на България

Нa 22 ceптeмври 1908 г. във Вeликo Търнoвo княз Фeрдинaнд c мaнифecт oбявявa Нeзaвиcимocттa нa Бългaрия. C тoзи aкт нa прaктикa ce oтхвърлят пocлeднитe връзки c Ocмaнcкaтa импeрия. Княжecтвo Бългaрия cтaвa нeзaвиcимa държaвa нaчeлo c кoрoнoвaния цaр Фeрдинaнд. Виcoкaтa пoртa, a cлeд тoвa и Вeликитe cили, признaвaт oфициaлнo бългaрcкaтa Нeзaвиcимocт.

Ученици и учители от ППМГ "Акад. Иван Ценов" присъстваха на тържествената церемония по отбелязването на 111 години от обявяването на Независимостта на България, която започна с издигане на националния флаг на площад „Христо Ботев“.
В рамките на програмата бяха посочени исторически факти, свързани с обявяването на независимостта през 1908 година, бе отправено приветствие от областния управител и отслужен благодарствен молебен и водосвет за здраве и благополучие.
В знак на признателност и почит, пред паметника на Христо Ботев, бяха поднесени венци и цветя.
Празничната програма продължи с изпълнение на хора при СУ „Отец Паисий“, представителния танцов състав „Хемус“ и Духовия оркестър при НЧ „Развитие“ – Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg