Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

134 години от Съединението

Ученици и учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се включиха в честването на 134 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. То се състоя пред паметника на загиналите във войните за национално обединение, който врачани наричат „Лъвчето“ и включваше военен ритуал и тържествена церемония.
Тържественото честване започна с изпълнение на стихотворението на Иван Вазов - „Новото гробище над Сливница“, след това бяха представени исторически факти за Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
Кметът Калин Каменов произнесе приветствено слово, а Врачанският митрополит Григорий отслужи благодарствен молебен и водосвет.
От името на ППМГ "Акад. Иван Ценов" представители на клуб "Млади родолюбци" към гимназията поднесоха цветя пред паметната плоча на полковник Васил Таслаков и загиналите от 35-ти врачански полк в Добричката епопея.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg