Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца даде старт на новата учебна година

Галерия

Прочети

„Нашите успехи ни дават право в днешния ден да бъдем уверени, че отново, за пореден път, ще се справим с тежката и отговорна задача да дадем на нашите ученици знанията и уменията, мечтите и дръзновението, които да ги превърнат в бъдещи успешни граждани на България, Европа и света.!“Това каза директорът на училището Татяна Василева в приведственото си слово по случай новата учебна година, когато 983 ученика прекрачиха прага на гимназията.

Официални гости на събитието бяха кмета на Община Враца Калин Каменов, г-жа Гергана Василева – старши експерт по математика и информатика от РУО - Враца председателите на обществения съвет и училищното настоятелство към ППМГ.

По традиция на специална церемония бяха наградени учители за цялостна дейност и ученици за постигнати резултати през изминалата учебна година. Те получиха плакети и грамоти за постиженията си в различните научни областии значим принос в утвърждаването авторитета на гимназията.

Призът „Ученик на годината“ бе връчен на Гергана Николаева (8 клас) за отличното и представяне на национални кръгове на олимпиади и състезания по български език и литература и математика. Николаева спечели и втора награда на пролетното национално състезание по физика. Теодора Иванова (12 клас) също стана ученик на годината на ППМГ. Тя бе четвърта на националния кръг на олимпиадата по български език и литература, успешно се представи на националните състезания по физика и бе класирана за националния кръг на олимпиадата по физика.

Наградата „Ученик на годината“ за учебната 2016/2017 получиха и ученици с постижения в различните научни области:

Български език и литература – Йоанна Кръстителска ( 12 клас);

Чужди езици-английски език – Станислава Конова (11 клас);

Математика – Георги Игнатов (8 клас);

Информатика – Аделина Тодорова (12 клас);

История и цивилизация – Ани Павлова (11 клас);

География и икономика – Йоана Вътова (11 клас);

Физика – Христо Георгиев (11 клас);

Астрономия – Цветелина Гоцова (9 клас);

Химия и опазване на околната среда – Калина Лалкова (8 клас);

Биология и здравно образование – Славея Костадинова (11 клас);

Философия – Жаклин Петрова (11 клас);

За многобройните си победи през изминалата учебна година награда получи училищният отбор по волейбол.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg