Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, откри „умна“ класна стая в ППМГ „Акад. Иван Ценов“

Профилираната природо-математическа гимназия във Враца вече разполага с дигитална класна стая.Министърът на образованието и науката откри интерактивна класна стая на официална церемония с участието на кмета на Община Враца Калин Каменов, областния управител Малина Николова,началника на РУО-Враца Галина Евденова и представители на училищното настоятелство.

Благодарение на „смарт решенията“, които ще използва дигиталната стая, учениците от гимназията ще имат възможност да посрещнат предизвикателствата на новото учебно съдържание в иновативна среда. Стаята е оборудвана с 40 таблети, осигурени по НП „ИКТ в училище“ на МОН и сензорен дисплей, чрез който ще се осъществява комуникацията между учениците и учителя. Интериорът на стаята и обзавеждането и са проектирани специално за нейното предназначение.

Новата придобивка е част от непрестанните усилия на ръководството на ППМГ да предложи съвместно с МОН адекватна образователна среда на учениците.

Oсвен официалното откриване на „смарт“ стаята, повод за посещението на министър Вълчев е и неговото желание лично да поздрави колектива на ППМГ за постигнатите високи резултати във възпитателно-образователната работа. Най-значимо между тях е 10-то място, което седмокласниците от гимазията постигнаха на Националното външно оценяване по български език и литература, по математика и английски език.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg