Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици и учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бяха наградени за постигнати успехи

Награждаване

В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия и техните учители получиха грамоти за принос в утвърждаването на името и престижа на училището. Специални гости на събитието бяха Лорета Колева –старши експерт „Организация на средното образование" към РУО-Враца, Момчил Младенов – председател на обществения съвет към ППМГ – Враца и Вероника Бозова – член на училищното настоятелство.
108 са учениците от V до XII  клас, които получиха отличия за постигнатите високи резултати на национални и международни олимпиади и състезания по български език и литература, математика, чужди езици, физика и астрономия, химия, информационни технологии, математическа лингвистика, история, биология, изобразително изкуство и извънкласни дейности.
Директорът на гимназията Татяна Василева специално благодари на изявените ученици и техните учители по предмети за доброто им представяне, многобройните награди и медали от престижни форуми. Тя подчерта, че именно тези таланти са причината ППМГ „Акад. Иван Ценов“ да продължава да бъде едно от най-значимите учебни заведения в града и региона.
Празничната програма продължи със спортни срещи по футбол, баскетбол, волейбол и щафетни игри.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg