Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца изпрати абитуриентите от Випуск 2017

Галерия

Прочети

172–ма зрелостници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ за последен път прекрачиха прага на най-елитната врачанска гимазия. Тържественото изпращане започна в 11:30 след последния час на класа. С празнично шествие през центъра на града абитуриентите стигнаха до пл. „Христо Ботев“, където по традиция пуснаха своите бели, зелени и червени балони с послания.

Малко по-рано зрелостниците от патриотичния клас символично предадоха своя завет на бъдещете дванадесетокласници, които ще продължат родолюбивите инициативи. Учениците от XII е и XIIж клас се включиха в националната благотворителна инициатива „С тениска на бала“, с което изразиха своята съпричастност с абитуриентите сираци и полусираци от цялата страна.

„Разделяме се с поредния успешен випуск ученици и частица от настоящето на гимназията се превръща в нейна история, но и в частица от бъдещето на България. Защото едно училище – това са неговите ученици, те дават неговия облик, те се превръщат в негова гордост, те се вдъхновители на идващите след тях!“, това каза директорът на гимназията Татяна Василева в обръщението си към Випуск 2017.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg