Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2016/2017 уч.г.

Връчване дипломите на випуск 2017

170 зрелостници от випуск 2017 на ППМГ получиха дипломите си за средно образование. Зрелостниците на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ завършват с висок успех,

Прочети още: Връчване дипломите на випуск 2017

Седмокласниците от ППМГ – Враца получиха свидетелствата си

Седмокласниците от ППМГ Враца получиха свидетелство за основно образование

53-ма седмокласници от профилираната природо-математическа гимназия получиха днес свидетелствата си за завършено средно образование.

Прочети още: Седмокласниците от ППМГ – Враца получиха свидетелствата си

Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета"

Ученици от Профилирана природо - математическа гимназия "Академик Иван Ценов" Враца, взеха участие в 71-вия Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета" Козлодуй - Околчица. Те извървяха Ботевите стъпки за общо седем дена, като преодоляха разстоянието от 120 км., а духът и атмосферата които изпитаха е несравним. Пожелаваме на всички участници нестихващо желание и амбиция за следващите туристически прояви!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg