Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2020/2021 уч.г.

Коледeн конкурс за изработване на украса на предпазна маска

Здрава и щастлива 2021 година пожелават участниците в Коледния конкурс за изработване на украса на предпазна маска, организиран от УС при ППМГ "Акад. Иван Ценов"!

Коледен конкурс за изработване на годишен тематичен календар

Представяме ви работите на участниците в Коледния конкурс за изработване на годишен тематичен календар, организиран от Ученически съвет при ППМГ "Акад. Иван Ценов" - гр. Враца

"Осиновете врачанско семейство" 2020 г.

Благородни, прекрасни, вълшебни - това са нашите джуджета, елфи и снежанки от 5а, 5б, 6а, 7а, 7б, 8а, 8в, 8г, 9в, 9г, 9д, 10а, 11г, 11д, 11е, 12в клас и Ученически съвет на Профилирана природо-математическа гимназия "Академик Иван Ценов" гр. Враца.
За поредна година те даряват усмивка и топлина на 15 деца от кампанията "Осиновете врачанско семейство". Благодарение на тях, семействата им и класните им ръкводители, тези дечица ще получат подаръци от Дядо Коледа в лицето на инж. Светлин Вутов от Дома на науката и техниката, който от свое име и името на всички организатори на това невероятно събитие им благодари!
"Вълшебни празници, скъпи ученици, родители и учители! Бъдете здрави и благословени!"

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни