mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Урок за Ботев

На 6. и 9. януари учениците от 7 клас в ППМГ реализираха своята проектна дейност на тема „Една неочаквана среща с Христо Ботев в училищната лавка“. Те влязоха в ролята на жулналисти и представиха пред публика две телевизионни предавания, с които отбелязаха 175-та годишнина от рождението на поета-революционер. Зрители на предаванията бяха г-жа Соня Дамянова – старши експерт по български език към РУО – Враца, директорът на гимназията г-жа Татяна Василева, родители, учители и ученици. 
Под ръководството на своя учител по български език и литература – г-жа Милена Иванова, прилагайки наученото в часовете, учениците бяха подготвили репортажи, интервюта с Христо Ботев, писма до него. Те представиха и изготвени от тях специални филми, свързани с мястото на Ботев в съвременния живот, негови паметници в България и по света, както и новия живот, който имат стиховете му в съвременната българска музика.

Награждаване в навечерието на Коледа

Наградиха победителите в два конкурса, организирани от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници – за най-красив коледен венец и най-интересно украсена врата на класна стая. Най-добрите бяха определени от комисия, съставена от учители и представители на Ученическия съвет към гимназията. Отличията връчи директора г-жа Татяна Василева.
Първо място в конкурса за най-красив коледен венец зае Мария Валентинов от V а клас. Втори останаха момичета от VIII в клас, които изработиха два красиви коледни венци. Трети в класацията е Теодор Николов от V а клас.
В конкурса за най-интересно украсена врата на класна стая бяха раздадени пет награди. 
На първо място се наредиха учениците от VII а клас, които определиха класната си стая за работилница на Дядо Коледа. Втората позиция заеха възпитаниците на IX а клас, а трети останаха VI б. Специалната награда на директора на училището получи XI д клас, а наградата на Ученическия съвет отиде при X в клас.
Госпожа Татяна Василева изказа специална благодарност към родителите, подпомогнали своите деца в изработването на коледната украса. Тя подчерта колко важен е примерът, който се дава на подрастващите за запазване и почитане на традициите, свързани с празниците. 
Благодарствени писма получиха също Училищното настоятелство и Обществения съвет за успешната съвместна работа през изминалата година. Грамоти за своята активна дейност при организирането на благотворителни кампании в навечерието на светлите празници получиха и членовете на Ученическия съвет.

Екип "Вода"

Екип "Вода" към Клуб Еко шампиони от ППМГ "Акад. Иван Ценов" имаше вълнуваща първа среща със своя ментор - младият учен Михаела Пейчева. Виртуалната им среща ги заведе в Института по молекулярна патология във Виена, където тя работи в международен екип с учени от близо 40 държави. Чрез телемоста Враца-Виена младите еколози Гергана, Натали, Габриела, Денислав и техният ръководител, г-жа Калина Николова, разгледаха лабораторията на института и видяха един много симпатичен негов обитател - аксолотъл или мексикански воден саламандър. Михаела разказа на учениците и за световна НПО,  която се е заела с нелеката задача да събира пластмасовите отпадъци от океаните като за целта е изградила огромен специализиран кораб. Кой знае - може някой ден някой от точно тези седмокласници да работи на такъв кораб!..

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни