Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Четвърт вековен юбилей

За събитието

Госпожа Цветанка Василева, преподавател по математика в ПМГ присъства на честването на 25-годишнината от създаването на издателство "Булвест 2000" и Издателска къща "Анубис" . Тя е съавтор на вече две печатни издания:  „Математиката – лесна, интересна и полезна – Работни листове за V  и VI класове”.

Тържественото събитие се проведе на 28 септември 2015 г. в „Sofia Event Center“. Присъстваха екипите на двете издателства, автори на учебници и помагала, художници, експерти, учители и други видни гости. Те бяха посрещнати сърдечно от собствениците на издателската група Владимир Топенчаров, Николай Табаков и Явор Стефанов. С атрактивно светлинно шоу беше представена историята на двете издателства, а за доброто настроение на гостите се погрижиха трио „Тенорите“, Калин Вельов и неговата група, още много изявени изпълнители. Всеки гост на юбилейното тържество получи подарък - специално луксозно издание на стихосбирката „Птици в нощта“ от Николай Лилиев.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg