Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Четвърт вековен юбилей

За събитието

Госпожа Цветанка Василева, преподавател по математика в ПМГ присъства на честването на 25-годишнината от създаването на издателство "Булвест 2000" и Издателска къща "Анубис" . Тя е съавтор на вече две печатни издания:  „Математиката – лесна, интересна и полезна – Работни листове за V  и VI класове”.

Тържественото събитие се проведе на 28 септември 2015 г. в „Sofia Event Center“. Присъстваха екипите на двете издателства, автори на учебници и помагала, художници, експерти, учители и други видни гости. Те бяха посрещнати сърдечно от собствениците на издателската група Владимир Топенчаров, Николай Табаков и Явор Стефанов. С атрактивно светлинно шоу беше представена историята на двете издателства, а за доброто настроение на гостите се погрижиха трио „Тенорите“, Калин Вельов и неговата група, още много изявени изпълнители. Всеки гост на юбилейното тържество получи подарък - специално луксозно издание на стихосбирката „Птици в нощта“ от Николай Лилиев.

Математика и информатика

Математика

Катедра математика

Ангелина Банчева
Цветанка Василева Цветан Петров Галя Петрова
Веселка Вълова Ваня Иванова  Росица Генова Максим Йорданов
   
Лилия Маркова     Калин Конов

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg