Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

иновативни 2014/2015 г.

Деня на Св. Патрик отбелязан в VIII а клас

„Бъди ирландец за един ден” – на този призив отговориха с празника си учениците от VIIIа клас, като отбелязаха Деня на Св. Патрик – патрон на Ирландия. Разделени в отбори, те проведоха викторина и упражниха уменията си по английски език. Денят на честванията е белязан в зелено - хората носят зелени дрехи, ядат зелена храна, за да отбележат Изумрудения остров, както наричат родната си Ирландия.

Гости на събитието бяха ученици от НУ „Св. Софроний Врачански” с кл. ръководител г-жа Лиляна Лазарова, ученици от VIа клас, учители по английски език от ПМГ. Г-жа Калина Николова, преподавател по английски език, провежда със своите ученици разнообразни мероприятия по проект „Интер-cool-тура – празници на англоезичните страни”.

Изнесен урок по английски език

На 05.03.2015г. В читалнята на Регионална библиотека Враца се проведе изнесен урок на тема "Велики американски и британски автори от ХХ век". Учениците от Х В клас на ПМГ "Акад. Иван Ценов" със старши учител по английски език г-жа Ани Павлова представиха чрез презентации трима автори с емблематични техни произведения, които те изучават в часовете по английски език: драматургът Артър Милър и пиесата му "Смъртта на търговския пътник"', Джон Стайнбек и романът му "За мишките и хората", както и носителят на Нобелова награда британски автор Уилям Голдинг и алегоричния му роман "Повелителят на мухите".

„Децата безопасно в интернет“

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg