mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Професия ПРОГРАМИСТ – нашият избор

На 18.12.2019 г. бе проведен открит урок по информационни технологии на учениците от 8д клас. Мартин Гачев, Цветомир Николов и Александра Врачовска представиха уеб сайта на класа – първата паралелка в училището с професионално направление Приложно програмиране, професия Приложен програмист. Гости на открития урок бяха госпожа Веселка Вълова – ЗДУД, Димитрина Милчева – ст. учител по химия и ООС, Илонка Вутова и Станислава Каменова, ст. учители по информатика и ИТ.
Класният ръководител на класа Стефан Димитров увери, че сайтът ще бъде доразвиван и оптимизиран с актуална информация и за в бъдеще. Адресът на сайта е https://ppmg-vratsa-appdeveloper.webnode.com/

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни