Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учител от ППМГ – Враца бе отличен с престижна награда на МОН

Галерия

Прочети

На специална церемония вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева връчи на 8 учители ежегодната наградата на МОН „Константин Величков“. Преподавателите бяха избрани от комисия в министерството. 

Призът „Константин Величков“ е учреден през 2005 г. и се дава за високи постижения и принос за развитие на образованието. Той се присъжда на преподаватели по различни предмети, разпределени в три категории – за работа с изявени и даровити деца и ученици или със специални образователни потребности (СОП), за методическа, творческа и иновативна дейност и за възпитателна дейност, работа с родителите и обществеността и извънкласни занимания. 
В първото направление за работа с изявени ученици, за високи постижения и принос в развитието на образованието наградата получи г-жа Ангелина Банчева-Байгънова – старши учител по математика в ППМГ „Акад. Иван ценов“ – Враца.
Ръководството на училището поздравява г-жа Банчева за престижното отличие като й пожелава здраве и все по-високи успехи в педагогическата й дейност.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg