Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Наградени учители

Признание за своя труд и постигнати успехи получиха трима учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Наградите бяха връчени официално от началника на РУО г-жа Галина Евденова.
Най-високото отличие в образователната система на Република България - Почетното отличие „Неофит Рилски“ получи зам.-директорът по учебна дейност Наталия Василева. Наградата се присъжда от Министерство на образованието и науката. Тя е признание за високия професионализъм и неуморен труд на г-жа Наталия Василева, както и за приносът й за утвърждаването на гимназията сред водещите учебни заведения в региона. 
Други двама учители – Калин Конов и Максим Йорданов бяха отличени с грамота на началника на РУО Враца. Наградата е за постигнати високи резултати, в сферата на математиката, при подготовката на ученици, класирани на състезания на национално ниво.   
Да пожелаем на наградените още нови успехи!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни