• Колектива на ППМГ
  • Младежки Европейски парламент
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Дарение вместо цветя за първия учебен ден

Тази година учебното заведение ще се включи и в кампанията „Дарение вместо цветя за първия учебен ден“. Събраните средства ще бъдат преведени на 14-годишния Веселин Георгиев от Враца, който е с диагноза ДЦП с квадрипареза. Момчето се нуждае от операция на глезенните стави, за която са необходими близо 9 хил. евро.

На 16.09.2019 г. ще бъде поставена дарителска кутия, в която всеки желаещ ще може да пусне сума по желание. Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на 14-годишния Веселин Георгиев от Враца. Момчето е с диагноза „Детска церебрална парализа сквадрипареза“. То се нуждае от операция на глезенните стави и физиотерапия, за да може да проходи. Средства до сега са събирани чрез платформата „Хелпкарма“, но дарените до сега суми покриват едва 1/8 от необходимите. Тъй като майката се грижи сама за Веско и по-големия му брат, както и за болния им дядо със сериозни увреждания, осигуряването на средства за лечението е невъзможно.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg