• Наградените за 2017 г. ученици с приз "Ученик на годината"
 • Колектива на ППМГ
 • Новата "Смарт" стая
 • Природни науки
 • Икономическо развитие
 • Първенците в състезание Математика без граници `2017
 • Наградените във Великденско математическо състезание
 • Прием след завършен IV клас
 • Седмокласниците от випуск 2017 - в Топ 10 на МОН за НВО
 • Софтуерни и хардуерни науки
 • Патриотичният XII Б клас
 • Новата "Смарт" стая
 • Математически науки
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Начало

"Посланиците на Враца"

На вниманието на всички бивши възпитаници на ППМГ, които продължават своето образование  в страната или чужбина!

В навечерието на коледно-новогодишните празници, за пети пореден път, Община Враца органицира среща "Посланиците на Враца".

Заповядайте на 22 декември - петък от 11 часа в Конферентната зала на Общински съвет Враца. В рамките на тази среща със студентите ще бъдат обсъдени реализираните до момента проекти и инициативи в нашия град, както и поставените цели за 2018 година. Във фокуса на разговора отново ще бъдат идеите и предложения на вас - младите хора.

С цел по -добра подготовка на форума желаещите да вземат участие е необходимо да се подадат заявление за участие на следния адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0885 10 22 95.

Предварително Ви благодарим за съдействието!

Как?

Как да достигнем до седмичното разписание?

Нашата униформа

Уважаеми родители и ученици ,

За нас е удоволствие да Ви презентираме представителните елементи на ученическа униформа на ППМГ Акад.Иван Ценов Враца!
От доста време ние, управителните органи на училището и училищното настоятелство, искаме да въведем елементи на училищна униформа за нашите ученици,защото униформата е символ на духа, традициите и принадлежността към ценностите на училището. Всяко елитно училище има своя представителна визия и беше време и ние да се погрижим за нашата ! Искахме да бъде уникална, разпознаваема и модерна, но и практична!
Тя беше избрана с огромен ентусиазъм ,желание, професионализъм и високи критерии за качество и стил, като цветовете трябваше да са изцяло съобразени с нашата емблема.
Надяваме се ,че празничната ни визия ще допринесе за самочувствието и единството на нашите възпитаници и те ще се чувстват горди да са част от най-престижното училище във Враца!

Списък учебници 2017/2018 учебна година

Списък на учебниците за новата 2017/2018 учебна година

Учебниците за V, VI и VII клас са безплатни за учениците и ще се раздават от училището! Учебниците за VIII клас са нови и бяха съобщени на родителската среща за осмите класове, която се проведе на 13 септември (сряда) от 17.30 часа в Спортната зала на ППМГ

Изтегли!smiley

Променен е учебника по руски за 11.клас!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg