Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Математиците са отличници и по музика

За поредна година възпитаниците на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ доказаха, че освен в точните науки, могат да бъдат отличници и в сферата на изкуствата. Трима ученици от гимназията са класирани за национален кръг по музика в Националното състезание "Ключът на музиката" по календара на МОН. Първо място на областния кръг са завоювали Мартин Андреев от 6 клас и Пресиян Александров от 7 клас, а на второ място е класирана Доника Кирова от 7 клас. Преподавател на отлично представилите се ученици е Ирина Ставрева.

Честито на нашите музикални математици!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg