Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ изпраща свои ученици на национален кръг на още две олимпиади

За седма поредна година ППМГ „Акад. Иван Ценов“ има класирани ученици за Националния кръг на олимпиадата по Математическа лингвистика. Това са Таня Петкова от 9 клас и Йоана Лалковска от 12 клас. Училището е единствено на територията на областта, което провежда обучение по математическа лингвистика. По време на целогодишната си подготовка учениците усъвършенстват своите умения за наблюдение и анализ на текстове на различни, най-често почти непознати езици от цял свят, а за решаването на задачите са необходими много съобразителност и математическа логика.

Поздравления за нашите достойни победители! Пожелаваме на тях и на техните ръководители – Веселка Вълова и Цветанка Василева да приобщават по-голям брой ученици към тази не много популярна и модерна част от математиката.

Още един ученик от ППМГ ще покаже своите знания и умения на национално ниво. Това е Георги Игнатов от 10 клас, с преподаватели по математика Ваня Иванова и Максим Йорданов. След многобройните му постижения на различни математически състезания, сега той ще бъде и ученикът, който ще представи гимназията на националния кръг на олимпиадата по математика. Това е един много висок форум, до който достигат само най-добрите, тези, за които математиката и математическите задачи са и предизвикателство, и поприще за изява.

Поздравления за Георги и неговите преподаватели!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg