Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

21 медала от престижно математическо състезание

Нов успех за математиците – 21 медала от Зимния кръг на „Математика без граници“

През изминалата седмица организаторите на престижното математическо състезание с международно участие „Математика без граници“ изпратиха медалите на победителите от ППМГ.
Зимния кръг на състезанието се проведе на 28.01.2020 година. В  него взеха участие 76 ученици от всички класове на ППМГ, Враца и спечелиха общо 21 медала. Традиционно най-масово участваха новоприетите ученици – петокласниците. Завоюваните от тях общо 10 медала са резултат от упорития труд на учениците и на техния преподавател по математика Ваня Иванова.  Златни медали спечелиха Виктория Сиракова, Никол Илиева и Теодор Петков, а Теодора Тошева и Нина Рачева – сребърни медали. Също сребърни медали завоюваха Мартин Андреев – 6 клас, с учител Галя Петрова и Георги Цветелинов от 10 клас, с учител Ваня Иванова. Четиринадесетте  бронзови медали са на ученици от 6., 7., 8. и 12 клас. Техни преподаватели са Галя Петрова, Ангелина Банчева, Цветан Петров, Веселка Вълова и Калин Конов.
    Да поздравим медалистите и всички участници в състезанието и да им пожелаем още по-високи резултати на предстоящия Пролетен кръг на Математика без граници.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg