Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национална олимпиада по АЕ

Единствено ППМГ изпраща представител на националния кръг на олимпиадата по английски език в лицето на изключителната Цветислава  

Единствената представителка, която Враца ще изпрати на националния кръг на олимпиадата по английски език е възпитаничката на ППМГ "Акад. Иван Ценов" Цветислава Димитрова. След всички явили се на областния кръг във Враца, само Цвети от VIII б клас с преподавател Ивалина Иванова успя да получи 92.5 точки и да се класира за националното състезание, което ще се проведе в Бургас. Тогава Цвети още веднъж ще трябва да покаже своите знания, ентусиазъм и самообладание, и да докаже, че е една от най-добрите във възрастовата си група. А дотогава й пожелаваме приятна и ползотворна подготовка. Успех, Цвети!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни