Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Spelling Bee

Победител в училищния кръг на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee е Анна Мария Иванчовска, а неин подгласник е Мартин Андреев, и двамата шестокласници. Състезанието се проведе за втора година в ППМГ, като у нас през 2020 г. то отбелязва десетия си юбилей. Двамата победители продължават подготовката си с нови 200 думи, а в края на март ще участват в регионалния кръг на състезанието. 
Подготовката и участието в състезанието стимулират интереса на учениците към английския език, помагат им да подобрят правописа и да обогатят речниковия си запас от английски думи, изграждат умения за състезателност и постоянство и дават възможност за допълнителна изява. Участниците и победителите във всеки етап получават сертификати и други награди, а за финалистите се организира едноседмичен летен езиков лагер.
Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee се организира от Фондация „Корпус за образование и развитие – КОРПлюС“ в партньорство с фондация „Америка за България”. Състезанието се подкрепя от Министерството на образованието и науката и Посолството на САЩ.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни