Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нови отличия за математиците

Отлично представяне на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца на традиционния ежегоден математически турнир Видин – Враца – Монтана 2020 г.

Традиционният ежегоден математически турнир Видин – Враца – Монтана 2020 г. се проведе на 29 февруари в гр. Монтана под егидата на РУО и Факултета по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски“. Възпитаниците на ППМГ спечелиха 4 от общо 8 първи места в индивидуалната надпревара – в VI, VIII, IX и XI клас.Отборът на Монтана завоюва три първи места ,  Видин – едно първо място. В отборното класиране  първо място заеха отборите на  VI, VIII, IX и X клас от ППМГ Враца. Отборът на Монтана отново е с три първи места, а на Видин – с едно.
В комплексното класиране Враца зае втора позиция, само с точка след отбора на Монтана, поради неявяване на част от учениците, заради заболяване.
Гости на математическия турнир бяха екип от преподаватели от Факултета по математика и информатика, авторите на задачи проф. Иван Тонов, зам.-деканът доц.д.м.н. Веселин Гушев и доц.д.м.н. Румен Уручев.
Следващият математически турнир през 2021 г. ще се проведе във Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни