Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национален конкурс за STEM науки 2019

На 25 януари 2020г. в сградата на Американски университет в гр. София се проведе тържественото награждаване на националните и областните победители в Националния конкурс SUPER STEM България 2019. Организаторите определят като основна цел на конкурса поощрението на талантливи ученици в областта на науките STEM в училище, които са инициативни и любопитни да създават идеи, да творят и да експериментират.

Горди и щастливи са всички наши ученици, които участваха със свои проекти в трите категории тази година – STEM, STEAM (арт) и STEMS (спорт). Благодарение на всички тях, ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца за поредна година получи приз КУПА за Училище национален победител – SUPER STEM България 2019.

Тази година национални победители от ППМГ – Враца са г-жа Пепа Павлова, старши учител по физика и астрономия и Деница Йорданова от 7 Б клас, категория STEM. Двете дами получиха златни медали, грамоти и награди от организаторите. Г-жа Павлова има и специална награда – Покана за посещение в Carnegie Science Center.
Стивън Василев от 9 А клас е двоен областен победител – в категориите STEM и STEMS. Нашите Арт областни победители са Десислава Вутова от 5 А клас, Симона Вутова от 10 А клас, Цветослав Николов от 10 А клас, Владислав Мирчев от 10 В клас и Никола Узунов от 10 В клас.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg