Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награждаване на първенците в есенните състезания

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца награди свои ученици за постигнати успехи

 На 17 декември, в навечерието на коледните празници, на тържествена церемония бяха наградени ученици, класирани на призови места в различни национални и международни състезания, както и техните учители. Официални гости на събитието бяха представители на Обществения съвет към гимназията, които бяха потготвили предметни награди за отличените. Близо 80 ученика от V до XII клас получиха грамоти и медали за изяви на международни конкурси и национални състезания по математика, физика, информационни технологии, чужди езици, природни науки. Наградени бяха и спортните отбори, заели призови места на „Ученически игри 2019/2020“, както и на „Ученически спортни игри за купа „Ротари“. Наградените бяха поздравени от директорът на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ г-жа Татяна Василева, която благодари на учителите за всеотдайния труд, в резултат на който са постигнати високите успехи. На учениците пожела да продължават да показват знания и умения и да завоюват още нови призови места в различните направления.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg