Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Престижна награда от Националната конференция на УчИ – БАН

Калина Лалкова от 10. клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца със специална награда за представяне на проект на Националната конференция на УчИ – БАН

Със своята разработка „За „дивото“, българската лисица и творчеството на Николай Хайтов“ ученичката на ППМГ – Враца Калина Лалкова впечатли журито на Националната конференция на УчИ към БАН. Тя достигна до финалния кръг след предварителен подбор, където работата й беше отличена с 47 от 50 точки. Във финалната програма нейният проект беше единствен допуснат в област „Литература“.
Научни ръководители на Калина са гл. ас. Надежда Николова – БАН и Татяна Каленска – старши учител по БЕЛ в ППМГ – Враца. Представянето беше осъществено с подкрепата на Мартин Керефейски от 10. клас.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg