Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца награди ученици и учители за значим принос в образователната дейност

Над 90 ученици и техните преподаватели по предмети получиха грамоти за отлично представяне на национални кръгове на олимпиади и състезания на официална церемония на 8 май..

Както всяка година математиците от ППМГ – Враца се представиха блестящо на състезанията „Математика без граници“, „Европейско кенгуру“, Областния кръг на олимпиадата по математика, Националното състезание по финансова математика, Тристранния математически турнир Видин, Монтана, Враца, Великденското математическо състезание и др.

Немалко бяха и успехите в областта на информатиката и информационните технологи – призови места на различни регионални и национални конкурси и състезания, както и отлично представяне на Областния кръг на олимпиадата. Отборът от млади информатици (8-11 клас) донесе златна купа за SUPER STEM УЧИЛИЩЕ на Националния конкурс SUPER STEM БЪЛГАРИЯ 2018.

Възпитаниците на профилираната пиродо-математическа гимназия бяха отличени и на областните и национални кръгове на олимпиадите по български език и литература, англииски език, физика и астрономия, биология и здравно образование, история и цивилизация, география и икономика, философия, музика и спорт.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца изказва своята благодарност и признателност на всички свои ученици и учители за дългогодишния ползотворен труд и успешната им изява, допринесли за утвърждаване на училището като водеща образователна институция в региона.

„Скъпи ученици и учители, бъдете здрави, все така амбициозни и упорити, за да се поздравяваме с вашите успехи отново и отново. Бъдете целеустремени и мотивирани, с лекота да постигайте целите си!“, пожела директора на гимазията г-жа Татяна Василева.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg