Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Джордж Петров от ППМГ – Враца стана първи на националното многоезично състезание

За пореден път профилираната природо-математическа гимназия има повод за гордост с постиженията на своите възпитаници. В усилена надпревара с ученици от цялата страна единадесетокласника Джордж Петров Петров завоюва първо място в състезателна група по втори чужд език – френски.

Състезанието се отличава със своята специфика, тъй като учениците изпълняват езикови задачи едновременно на два състезателни езика, в случая английски език и френски език. Резултатът на Джордж е водещ за страната за всички състезателни групи.Призовото място е значимо постижение не само ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца, но и за региона, тъй като е завоювано в надпревара с ученици от водещи в областта на езиковата подготовка училища в столицата и страната.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поднася своите благодараности и поздравления към изявения ученик и неговите преподаватели Цено Горанов – старши учител по ференски език и Диана Петрова – учител по английски език.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg