Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученик от ППМГ - Враца с отличие от национален конкурс по фотография

И тази година възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия участваха в Националния конкурс за фотография „Фотоприказки“. Домакин на събитието бе гр. Кърджали, където се проведе Национален празник на детското изкуство, на който бяха наградени и участниците в конкурса.

Учениците от ППМГ – Враца Владислав Мирчев (9 в клас) и Христина Пешова (11 б клас) се представиха подобаващо, а снимката на Владислав бе класирана на второ място в категория „Художествена фотография“.

Конкурсът се провежда ежегодно и дава възможност на учениците от 5 до 12 клас за творческа изява в областта на фотографското изкуство. Участниците се състезават в две категории – „Художествена фотография“ и „Пейзаж и природа“, в две възрастови групи - 5-8 клас и 9-12 клас. Участието в конкурса е индивидуално, като всеки ученик може да участва с черно-бели и цветни снимки.

Наградените и селектирани от журито фотографии са експонирани в Национална фотоизложба „Фотоприказки 2018“ в Детската картинна галерия на ОДК - Кърджали.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg