Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ППМГ – Враца в топ 10 на международно състезание по информатика

И тази година възпитаниците на ППМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца се представиха подобаващо на международното състезание по информатика и компютърна грамотност „Бобър“. Участниците бяха разделени в две възрастови групи 6-7 клас и 8-9 клас. Състезателната тема включваше 18 интересни „проблема“ за логическо мислене и съобразяване, които трябва да бъдат решени за 30 минути По резултат четирима участници от групата 8-9 клас на ППМГ – Враца са в ТОП 10 на националното класиране.
Георги Цветелинов Игнатов е първи по резултат и е класиран на 1-во място, след него са Стивън Василев Василев – 5 резултат, Никола Рашков Николов – 6 резултат и Георги Димитров Господинов – 10 резултат.
У нас състезанието се организира от Съюза на математиците в България, Института по математика и информатика към БАН и с подкрепата на МОН.
Ръководството на гимназията поздравява отбора на младите информатици и изказва специална благодарност на техните учители: Станислава Каменова и Илонка Вутова - по информатика и учителите им по математика – Максим Йорданов и Цветанка Василева.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg