Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Успехи по математическа лингвистика

Радина Илиева от ППМГ – Враца е сред десетте най-добри по математическа лингвистика в страната

И тази година възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия във Враца се класираха за Националния кръг на олимпиадата по математическа лингвистика. Това са абитуриентките Радина Руменова Илиева и Анна–Мария Аксин Илиева.

Олимпидата се проведе в гр. Бургас, а всичките 105 участници в нея са възпитаници на едни от най - елитните математически и езикови гимназии в страната. Те се надпреварваха да покажат своята отлична подготовка и умения да решават сложни задачи по математическа лингвистика. Сред десетте най-добри се нареди и Радина Илиева от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Неин преподавател е г-жа Цветанка Василева – старши учител по математика в гимназията.

Ръководството на училището изказва своите поздравления и благодарност на отличенета ученичка и нейната учителка за постигнатия успех.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg