Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ награди учениците и учителите с най-високи резултати

На официална церемония на 27 март 2018 г. ръководството на ППМГ награди изявени свои възпитаници и техните учители. Над 40 ученици и техните учители по предмети получиха грамоти за отлично представяне на национални кръгове на олимпиади и състезания. Гости на събитието бяха г-жа Гергана Василева – старши експерт по математика и информатика в РУО – Враца и г-жа Богдана Христова – старши експерт по природни науки и екология от РУО – Враца.
Директорът на гимназията г-жа Татяна Василева приветства присътващите и изказа своята благодарност към учениците и техните учители за ползотворния труд. Тя подчерта, че днешното събитие е още едно от доказателствата за високото ниво на професионализъм и качествен образователен процес в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца.
Първа сред наградените бе бронзовата медалистка от националната олимпиада по химия и опазване на околната среда Биляна Герчева (7-ми клас), с ръководител Соня Илчева – старши учител по химия и ООС.
Само преди броени дни възпитаници на ППМГ – Враца се върнаха с купи и медали от десетото юбилейно национално състезание по информационни технологии в гр. Благоевград. Това са: Венелина Андреева (8-ми клас), която завоюва първото място в категория „Компютърни презентации“ и специална награда за колаж; Симона Вутова и Цветослав Николов (8-ми клас) станах втори в категория „Уеб сайт“; Алекс Исаев, Красимир Гешев и Мартин Маринов (7-ми клас) спечелиха трето място в категория „Групов проект“. Ръководители на младите таланти са: Лилия Маркова, Станислава Каменова и Илонка Вутова.
На националния кръг на олимпиада по математическа лингвистика ППМГ „Акад. Иван Ценов“ ще представят зрелостниците: Радина Илиева и Ана-Мария Илиева, с ръководител Цветанка Василева – старши учител по математика. За националната олимпиада по математика е класирана десетокласничката Зорница Христова. Неин учител е Веселка Вълова.
ППМГ – Враца ще има свои представители и на националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование. Това са единадесетокласниците: Славея Костадинова, Киара Кръстева, Людмил Димитров и Деян Трайков. Техен ръководител е Ивайло Лалков – старши учител по биология и здравно образование.
Групата на музикалните таланти от 5-ти и 6-ти клас също получи грамоти за участие в националното състезание „Ключът на музиката“, което се проведе на 24.03.2018 г. в гр. Пловдив. Техен ръководител е Ирина Ставрева – учител по музика.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg