Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Зрелостник от ППМГ – Враца с отличие от националното състезание по елементарна математика

Калоян Миленов Кръстев от 12 в клас на профилираната природо-математическата гимназия получи оценка от 5,60 на Националното състезание по елементарна математика „Проф. Борислав Боянов“. Турнирът се организира ежегодно от ФМИ на СУ „Климент Охридски” и се провежда съвместно с математическите гимназии в България.
Учениците се състезават в два кръга – регионален и централен. По традиция и тази година ученици от 12-те класове на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца с профили математика и информатика взеха участие в първия кръг на състезанието. За втори кръг се класират учениците, получили най-много, но не по-малко от 25 точки на първия кръг. Само пет от участниците бяха допуснати и взеха участие в централния кръг на турнира.
След обявяване на резултатите стана ясно, че Калоян Миленов Кръстев от 12 в клас на ППМГ - Враца, на базата на постигнатите резултати от двата кръга, получава оценка Отличен (5,60), която се признава за оценка от кандидатстудентски изпит по Математика II. Така Калоян сбъдна своята мечта да бъде студент в най-престижното висше учебно заведение в страната.
Ръководството на гимназията поздравява зрелостника и неговия преподавател по математика – г-жа Цветанка Василева, чиято системната и задълбочена работа доведе до този висок успех!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg