Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Бронзов медал за ППМГ – Враца от националната олимпиада по химия

Седмокласничката Биляна Иванова Герчева завоюва трето място и бронзов медал на националната олимпиада по химия и опазване на околната среда. Възпитаничката на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца се състезаваше с общо 115 ученици от цялата страна, разделени в четири възрастови групи. Домакин на 50-то юбилейно издание на олимпиадата бе гр. Варна, а организатори са Министерство на образованието и науката и РУО - Варна.
Ръководството на училището поздравява младата медалистка и изказва специална благодарност на нейната учителка г-жа Соня Илчева – старши учител по химия и опазване на околната среда.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg