Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национално пролетно състезание по физика

Физиците на ППМГ - Враца с награди от националното пролетно състезание

И тази година отборът на ППМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца взе участие в Националното пролетно състезание по физика, което се проведе в град Стара Загора. Младите възпитаници на училището: Вяра Александрова Тодорова, Таня Цветославова Петкова, Момчил Николаев Танчев, Понайот Максимов Чомаков, Петър Красимиров Иванов, Преслав Тихомиров Иванчев, Мартин Емилов Гоцев, Радостина Ивайлова Василева, Йоана Руменова Лалковска, Божидар Росенов Станчев, Михаил Радославов Коцев, Христо Иванов Георгиев, Александър Георгиев Георгиев, Татяна Данаилова Борисова, Теодора Ивайлова Иванова и Калоян Миленов Кръстев премериха сили с около 350 съученици от цялата страна.
Начинаещите и старшите физици за пореден път се представиха достойно, като отново защитиха името на училището и гр. Враца. Резултатите на учениците показаха, че ППМГ „Акад. Иван Ценов” не отстъпва от своите завоювани позиции през изминалите години. Отборът се върна с един бронзов медал, второ отборно място за VII клас и трето за отбора на  X  клас, а така също и с една втора награда и четири трети награди.

По класове класирането е следното:

1. Вяра Александрова Тодорова (VII клас) – II награда;
2. Таня Цветославова Петкова (VII клас) – III награда;
3. Момчил Николаев Танчев (VII клас) – III награда;
4. Радостина Ивайлова Василева (X клас) – Бронзов медал;
5. Михаил Радославов Коцев (X клас) – III награда;
6. Божидар Росенов Станчев (X клас) – III награда.
Ръководството на гимназията изказва специална благодарност на учителите по физика и астрономия, подготвили младите таланти: Пепа Павлова, Марияна Ганчева и Пламен Варчев.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg